Wie ben ik?

Welkom op de website van CreatiJons, en wat leuk dat u zich interesseert in het verhaal van de tekeningen die ik maak.

 

Al vanaf jongs af aan ben ik aan het tekenen. Ieder schrift, en ieder ander leeg blaadje werd bij mij niet omgeslagen voor er een tekening op stond. Ik deed er niet veel mee, maar vond het altijd erg leuk om te doen. Tot ik het zó druk kreeg, dat tekenen bij mij ver onderaan op mijn prioriteitenlijstje kwam te staan, en er niks meer mee deed.

 

Dat ik het druk had, kwam onder andere omdat ik studeerde, en een kind mocht opvoeden tegelijk. Dat was soms best zwaar, maar door alle hulp die ik kreeg van mijn familie, werd het dragelijk en mocht ik mijn opleiding voor interieuradvisering succesvol afronden.

 

Sinds ik mijn opleiding heb afgerond, ben getrouwd en samen met mijn man en kind op een schip vaar, heb ik veel meer tijd voor mijn hobby's. Ik ben weer begonnen met tekenen, en kreeg daar ontzettend veel positieve reacties op.

Daarom ben ik begonnen de tekeningen te digitaliseren, en deze op allerlei manieren te verkopen. Inmiddels heb ik al een aantal mooie opdrachten gekregen en mogen realiseren. De opdrachten zijn heel divers. De ene keer teken ik een trouwfoto, en de andere keer een geboortekaartje met een persoonlijke tekening, geheel in eigen stijl. Ook verkoop ik kaarten met tekeningen erop. 

 

Omdat ik zelf heb ervaren dat het zo belangrijk is om mensen om je heen te hebben die je steunen als je ongepland zwanger wordt, heb ik besloten de winst te doneren. Dit doel is Stichting 'Schreeuw om Leven' geworden. Stichting Schreeuw om Leven is een pro-life stichting, die werkt vanuit Bijbels oogpunt. De stichting leeft mee met meiden en vrouwen die ongewenst zwanger zijn geworden. Vaak is de keuze van een vrouw in deze situatie heel erg lastig, en wordt die ook beïnvloed door familie en vrienden. Schreeuw om Leven is er, door middel van gesprekken en hulpmiddelen om een vrouw in deze situatie te helpen. Ze geven daarnaast ook voorlichting en zijn actief met bijvoorbeeld Mars voor het Leven. Een actie die ieder jaar weer wordt opgezet.

 

De kaarten en tekeningen die ik verkoop, zijn dus niet alleen vanuit mijn hobby ontstaan, maar ook vanuit een medeleven. Ik wil graag deze vrouwen helpen, en zou willen dat er niet meer wordt gekozen voor de abortus, want dat is niet de keuze waar je alles mee oplost. Door middel van het laten maken van een tekening, of het kopen van kaarten, kunt u ook een steentje bijdragen, waarvoor ik u dan alvast hartelijk dank!

 

Marjon

 

Tip: Onderaan de pagina staat een stukje van mijn verhaal dat in de 'Leef' heeft gestaan. Een interessant tijdschrift met actuele en nieuwe informatie, die Stichting Schreeuw om Leven iedere maand uitgeeft. Dit tijdschrift is gratis aan te vragen via hun site.

 

Kijk gerust voor meer informatie op www.schreeuwomleven.nl: